Alle Vleesgerechten worden gebakken op houtskool!

Voorgerechten

Luxueuze garnaalkroketjes op fris slaatje          15

Carpaccio van Angus rund, parmezaan en balsamico          12 

     

Burrata, kerstomaat en balsamico          14

Kroketjes van Mechelse koekoek en rivierkreeftjes          15

 

 

Hoofdgerechten
Geserveerd met handgesneden verse frietjes, kroketjes of gebakken krieltjes
 

Steak “Normandisch” traag gegaard, gegrild op de Kamado Joe BBQ          22

Entrecote “Simmental rund”, gegrild op de Kamado Joe BBQ          24

Rib-Eye “Holstein rund”, gegrild op de Kamado Joe BBQ          26

Stoofvlees “Sint-Bernardus Abt 12”          21

Gamba’s (6st) gegrild op de Kamado Joe BBQ, tartaar          26

Zalm op vel gebakken           21

Sint-Jacobsnootjes gebakken in geklaarde boter, zachte currysaus          28

Vispannetje van de chef          25

Salade garnaal (2 garnaalkroketjes, appel, komkommer, kerstomaatjes, croutons)          21

 

 

Supplement béarnaise, champignonsaus, pepersaus of provencaalse saus                    4